Cia ولا cma? انا شغال فى جهة حكومية مراجع باب ثانى وانا محتار اخد cia ولا cma

<p><strong>انا شغال فى جهة حكومية مراجع باب ثانى وانا محتار اخد cia ولا cma وانهى افضل من حيث مجال وفرص العمل مع العلم انا اعرف ان cma ناس كتير وخداها وبالتالى فرص العمل اقل.</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل maged el arabi , مراجع حسابات , وزارة الصحة
تاريخ النشر: 2014/10/23
Mohamed Fawzy
من قبل Mohamed Fawzy , مدير حسابات , البنيان

شهادة cma مهمة جدا في عملنا كمحاسبين وهي تعتبر اقوي الشهادات الي الان خاصة في مرحلة التحليل المالي

Mahmoud Ezz Eldien
من قبل Mahmoud Ezz Eldien , Senior Accountant , COPATRA GRAPHICS

اسمع منى يابرنس

الشهادتين دول صعبين جدا بس ال CIA  متخصصة جدا فى المراجعه لكنها شهاده صعبة لو تقدر تاخدها اوعى تتردد لانها مطلوبة جدا فى الخليج وبمرتبات محترمة جدا

Mohamed Ismail
من قبل Mohamed Ismail , Senior AR , NEWPOWER.SA

CMA شاملة المحاسبة كاملة بما فيها المراجعه وCIA  مراجعه داخليه هتفيد  في التخصص اكتر والله اعلم

السيد جابر السيد
من قبل السيد جابر السيد , محاسب , همام جروب للمقاولات

انا ارشح cia