Branch account under stock and debtors system is a ___ ____account ? a) real   b) nominal c) personal d) representative personal

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/26
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer B

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

b) nominal

Yasir Mahmood
من قبل Yasir Mahmood , Transport Management Supervisor , DHL Distribution Warehouse, BOF Unilever Pakistan, Rahim Yar Khan

Nominal Account