The cell reference for cell range of G2 to M12 is _

A. G2.M12

B. G2;M12

C. G2:M12

D. G2-M12

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/13
Anchal Arora
من قبل Anchal Arora , Business Planning Manager , TechAccess FZ LLC

The cell reference is G12:M12.

Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

C.............................

C) is the correct answer ................... the : character is the separator between a range of data.

so G2 : M12 (without the spaces, just more legible here in the answer)

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

C. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>G2:M12