ايهما افضل من جهة العمل هندسة ميكانيكا باور ولا ميكاترونكس؟

مجالات العمل والمسمي الوظيفي لكل منهما وشكرا

تم إضافة السؤال من قبل mohamed mahmoud mohamed ahmed Attia , مهندس ميكانيكا , شركة خالده للبترول
تاريخ النشر: 2015/08/28
احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

شكرا على توجيه السؤال

مجال العمل لكل منهما واسع جدا ويستطيع المتخصص فى ميكاترونكس ان يعمل كمهندس ميكانيكا قوى اذا لم يجد عملا مناسبا للميكاترونات . الا ان المستقبل للميكاترونيات والروبوتات

فيليب ثروت صموئيل مكسيموس
من قبل فيليب ثروت صموئيل مكسيموس , Solar energy PV system , diesel generator , Egyptian forced Army

ميكانيكا قوىميكانيكا قوىميكانيكا قوى

Gaber Boraey
من قبل Gaber Boraey , Maintenance Engineer , lamps for lighting systems

الميكاترونكس فعلا مجالات العمل فيه واسع يعنى فرصة احسن فى تلتوظيف و ايضا يميز مهندس الميكاترونكس عن الميكانيكا لاور فى معرفته و المامه بجانب الالكترونيات الذى لا يعرف مهندس الميكانيكا باور عنه شىء

و بوجه عام التخصصين مطلوبين و احسن من بعض

بالطبع الميكاطرونيك لأنها أكثر دقة في تشخيص عطب ما في المركبة