'.BAT' extension refers usually to what kind of file?

a) Compressed Archive file

b) Audio file

c) System file

d) Backup file

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/16
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

BAT extension refers to Batch processing it's System file

Yogesh Dhakad
من قبل Yogesh Dhakad , Director Technical , Timeless Horizon Engineering Solutions

The correct answer is;

option c) System file

Actually it's a "batch" file on Windows OS. It is very much similar to "shell script" found on linux (unix) OS.

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

c) System file >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Waqar Ali
من قبل Waqar Ali , Database Administrator (DBA) , Precise Tech

Batch file or system file that is executed by operating system

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

System file,....................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  c) System file

mirna jouni
من قبل mirna jouni , Associate Principle in Analytics & Intelligence department , Path Solutions / Azentio Software

batch file or  C -system file