Is it good to have informal relationship (good interaction) with people you have business affairs with or you should maintain formal relations?

تم إضافة السؤال من قبل syed muhammad naeem , Quality Control Officer , Pakistan Cables
تاريخ النشر: 2015/12/17
Clever Jaka
من قبل Clever Jaka , Persnal Fitness Trainer , Talise Fitness

it is good to maintain formal relations to maintain professionalism at work.