How to prepare sales account?

Purchase -$

Purchase return-$

Sales-$0

Sales return-$

Vehicles rent-$

Commison paid-$

تم إضافة السؤال من قبل umar farook , Senior Accountant , Speetech international Co W.L.L
تاريخ النشر: 2016/06/19
Tayyab Saleem
من قبل Tayyab Saleem , Accounat , SALAH AL DIN TYRES TRADING CO LLC

sales less sales return  less discount  = net sale

Tamer Fathi Babikir Abdulgadir  Mulla
من قبل Tamer Fathi Babikir Abdulgadir Mulla , Accountant , Nile Soft Drink Bottling Factory

Total of Sales - The Return - Discount = The net of sales

Anser Mehmood
من قبل Anser Mehmood , Senior Accountant , FALCOR ENGINEERING & CONTRACTING SERVICES LLC

Sales

Less Sales Return / Return Inwards

Less Discount Allowed

Barkat Ali
من قبل Barkat Ali , Accountant , Abdullah Bin Ahmed Bin Mohd Al Muzahmi Trading

Sale                                        $

Less: Sales Return                    ($)

Net Sale                                    $