A deliverable-oriented grouping of project component is (n):

A. activity list..

B. work package .

C. WBS

D. cost account coding system.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/10/08
Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Thanks for the invite.

Most appropriate is B - Work Package

WBS is made up of many work components or work packages.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

I seem B is good answer. Thank you mohammad.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thanks for invite

I agree Mr mohamed asem

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion --- C. WBS --------

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Option b) Work Breakdown Structure - It is a deliverable-oriented grouping of project elements that organizes and defines the total scope of the project. It is a communication tool and it describes what needs to be done and what skills are required. Anything missing in the WBS should be added.