Which of the following .NET components can be used to remove unused references from the managed heap?

A. Common Language Infrastructure B. CLR C. Garbage Collector D. Class Loader E. CTS

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/26
Julien-Yusef Neidballa
من قبل Julien-Yusef Neidballa , Trading Platform Software Engineer , Fidessa Group plc

The garbage collector (C) handles that.