اريد جهاز تقوية شبكة الواى فاى مع شرح لكيفيه عملة وضبط اعدادته . انا اقيم فى الطابق الثالث والروتر فى الاول ولا تصل الاشارة ؟

انا اقيم فى الطابق النت والروتر الرئيسى بالطابق الاول . اريد مقوى انترنت اضعة فى الشقة فى الطابق الثالث يعطينى اشارة واى فاى اتصل بيها مع كيفية عملة وضبط اعداداته

تم إضافة السؤال من قبل ahmed mohamd shatat , محاسب عام , شركة شتات للمقاولات العامة
تاريخ النشر: 2017/02/06
Mohamed  Radwan
من قبل Mohamed Radwan , IT manager , Baladiat Yanbu

ممكن تستخدم جهاز اسمه ممدد او Extended وده إعداداته سهلة جدا هتلاقيها في الورقه اللي معاه وده بياخد واي فاي وبيخرج واي فاي

اقوى جهاز هو dslمن شركة الاتصالات وطريه عمل مرفق مع الجهاز

hosam mohamed
من قبل hosam mohamed , Assistant System Administrator , شبكة قنوات المجد

يمكن استخدام اى راوتر قديم . بعد الغاءء اعدادت DHCP له . وقم بتوصيله بسلك  LAN مع الراوتر الرئيسي