هل يمكننى العمل بدون الحصول على اخلاء طرف من عملى السابق؟

أنا اشتغلت يوم۱/۱/۲۰۱٧ و قعدت ۱٥ يوم بالظبط و مروحتش من يوم۱٦ لظروف خاصة حاليا فى فرصة عمل كنت منتظرها ... هل لازم ارجع شغلى القديم و اطلب اخلاء طرف ولا اروح التأمينات الأول افهم اذا كان لسه متأمن عليا ولا لأ ؟أرجو الرد فى أقرب فرصة ....

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Emam
تاريخ النشر: 2017/03/25
خالد الحيطي
من قبل خالد الحيطي , مساعد محامي , غير معروفة

يجب اولا ان تحصل على موافقة وتخبر المشغل انك لاتريد العمل معه حتى لا يقوم بدفع التأمين من اجلك للصالح شركة التأمبن. وبعد دللك تبحت عن عمل اخر.