The primary source document for establishing the content of the Project Status Report is?

 A. The summary work breakdown structure B. The ASTM Project Document Guide C. D. The project charter E. The Project Plan

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/04
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

E. The Project Plan ------------------------