ايهما تفضل في البيع الطريقه المباشره أم الغير مباشره ولماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل rehab sobhy , سكرتيره , سكرتيره ف شركه صيانه
تاريخ النشر: 2014/01/21
hossam el din
من قبل hossam el din , Accountant , Charted wall . w.l.l

التفضيل يكون علي حسب السلعه ودراسه السوق او الشريحه المستهدفه في الشراء

Kamal Abdul Hakiem Abdul Aziz Mohamed
من قبل Kamal Abdul Hakiem Abdul Aziz Mohamed , مدير عام , مؤسسه عالم الاجهزه والتجهيز

بسم الله الرحمن الرحيم

فى عملك فى المبيعات تتعرض او تحتك بجميع انواع البيع مباشر وغير مباشر

تعيش حاله البيع حاله حاله وكلما زادت خبتك تمكنت من تحقيق اقصى استفاده لشركتك

Ehab Soltan
من قبل Ehab Soltan , مدير المشتريات , ابناء سلطان

الاثنين معنا .البيع المباشر له ميزه وله عيب  الميزه انه يحقق النجاح السريع وعيبه فيه نسبه من التخفيض      والبيع الغير مباشرعيبه نسبه تاخير وميزته من غير تخفيض

ayman barakat abd el hamed elnagar
من قبل ayman barakat abd el hamed elnagar , محامى خبرة 6 سنوات , مكتب محاماه بالقاهره - رمسيس

احب الطريقه غير المباشره لأن دائما ما يكون لدى المشترى بعض من التردد والاحساس بالرفض من قبل الماده اوالثمن لكن بالدعايه والتشويق وبأن يحس بأن ليس لديه الفرصه لأغتنام السلعه يكون طلبه لها اكبر وبقوه بل ان البائع عندما يعرض مثلا "جاكيت لعميل بطريقه مباشره مثلا انا الجاكيت هذا سوف يكون جميل عليك ترى بعين العميل تردد وربما نفور لكن قل لنفس العميل الجاكيت اللى هناك كان نفسى اعرضه عليك لكن محجوز لعميل مميز سوف ينهار ويطلب الجاكيت حتى لو اغلى من ثمنه بمراحل "اذا الطريقه الغير مباشره او الترغيب افضل من الطريقه المباشره

MOSTAFA mohamed
من قبل MOSTAFA mohamed , sales , بلدي للملابس

الطريقة المباشرة لانها بتبقي افضل طريقة لان عن طريق النظرة بيقوم المسئول عن البيع عن طرق النظر بدراسة تحليلية للعميل وعلي الاساس دة بيتم اقناع العميل علي حسب مططلباطة ومايتناسب معة