Iهل من الممكن عمل فتحات ببلاطة solid slab?

تم إضافة السؤال من قبل khamies habeeb , civil engineer and technical office , yazwah company
تاريخ النشر: 2013/12/10
hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

لوكنت تقصد عمل فتحات قبل التنفيذ فذلك اكيد ممكن وسهل جدا

اما لوكنت تقصد عمل فتحات بعد صب البلاطه غير موجوده بالتصميم فذلك ممكن بعد مراجعة التصميم حسب ابعاد الفاتحه وممكن ايضا تخليق كمرات حول الفتحات باستخدام الكياويات الحديثه

sherif mohammed magdy abdelrazek
من قبل sherif mohammed magdy abdelrazek , Civil Engineer , Redcon construction co

طبعا ممكن عشان المناور مثلا