هل يجوز استخدام اللغة الانجليزية في مسك الحسابات في مصر ؟

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2015/12/29
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

الزملاء اللي بتقول نعم هل ممكن تجيبلي القانون اللي بيسمح بكده ؟؟

د. صبيحة برزان العبيدي alobaid
من قبل د. صبيحة برزان العبيدي alobaid , استاذ جامعي , القطاع الحكومي

اكيد مع مراعاة اتباع والتقيد بالقواعد والمباديء المحاسبية المتعارف عليها

rami almarshadi
من قبل rami almarshadi

نعم يتم استخدام اللغة الانجليزية

gamal kabel
من قبل gamal kabel , senior accountant , Evans Fashion - Saudi Arabia

نعم يتم استخدام اللغه الانجليزيه فى امساك الدفاتر فى مصر