لماذا لا يتم استخدام المعايير العالميه فى التسويق من قبل اكبر الشركات فى الوطن العربى(4p) ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed motawea , Area Sales Manager , Capital medical tech.
تاريخ النشر: 2016/01/13
Diaa Elshaer
من قبل Diaa Elshaer , مندوب فني , أكوا فلو

متزعلش مني  أحنا دول عالم تالت لسه بدري علينا

وبعدين معايير هيبقي فيها رقابه وجوده وشفافيه وكلام احنا مش بنحبه ... عليه العوض

لأن السياسة المتبعة من طرف الدول العربية متأخرة مقارنة بباقي الدول زد على ذلك الميزانية حيت ان الشركات العربية لا تتحمل المصاريف المترتبة عن ذلك

Mohamed Elhussien
من قبل Mohamed Elhussien , امين مخزن , القاهره لانتاج العبوات

بسبب ان السوق فى الوطن العربى مختلف عن باقى الاسواق العالميه بسبب ثقافه الشعوب العربيه