اذاكنت محاسب جديد واتاحت لك الفرصة لاختيار العمل ايهما تفضل ( مبيعات ام مشتريات ام الحسابات العامة ام المخازن ام مدفوعات وايهما اكثر استفادة؟

اذاكنت محاسب جديد واتاحت لك الفرصة لاختيار العمل ايهما تفضل ( مبيعات ام مشتريات ام الحسابات العامة ام المخازن ام مدفوعات وايهما اكثر استفادة .

تم إضافة السؤال من قبل ادهم كامل ادهم وردة , مراقب حسابات ERP , شركة عبد الرحمن احمد الدهام
تاريخ النشر: 2017/01/23
ahmed mohamd shatat
من قبل ahmed mohamd shatat , محاسب عام , شركة شتات للمقاولات العامة

شكرا على الدعوة

محاسب جديد يعنى مفيش خبرة بكل الحسابات دى او لو كنت جديد فى المكان وصاحب خبرة .. وكمان يتم تخييرى .. بالطبع اختار الحسابات العامة .. لانها هتتعرض لكل الحسابات .. وكدا استفاد

وشكرا

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

شكرا للدعوة

بالطبع الحسابات العامه افضل مكان للعمل لاحتوائها على جميع الحسابات

Sherif Mohamed
من قبل Sherif Mohamed , Finance Accounts Payable , Hygint pharmaceuticals co

الاختيار هنا يكون للاكثر مهاما و ارتباطا بالاقسام الاخرى ، واعتقد محاسب المشتريات او ( ما يسمى فى بعض الاحيان محاسب المدفوعات) هو الاكثر مهاما و ارتباطا بالاقسام الاخرى فى الحسابات والادارات , نظرا لما له من مسئوليات تتعلق ب :

التواصل مع الموردين - التواصل مع اداره المخازن للتأكد من الاستلامات  - التواصل مع اداره الانتاج والتوريدات - التواصل مع القديه للمدفوعات ... الخ

ramy desouki
من قبل ramy desouki , Accountant , Berlitz Egypt- Westwood Group

اعتقد الحسابات العامة هيقدر يتعلم منها اكتر وبعد كدا ممكن يتخصص على حسب وضع الشركة ووضعه هو

Mohamed Hemeda
من قبل Mohamed Hemeda , محاسب ACCOUNTANT , First Projects Field Co.

لو انت جديد ابدأ بالأيسر لك من حيث الالمام بهذا المجال حتى تتقدم فيه و تتفوق على زملائك في العمل وتترقى ، و اي مجال فيهم سيكون مدخل لك لتخوض في مجال و علم المحاسبه  .

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

الحسابات العامةالسبب

تعرضك و اطلاعك اكثر على  الدورة المحاسبية كاملة

بالتوفيق

Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

اختار الجميع وتدرب على الجميع حتى تصبح محاسب شامل وبالتوفيق ان شاء الله .. شكرا للدعوة

Abdullah Aziz Eldain Morsi  Elgendy -        CMA  Candidate
من قبل Abdullah Aziz Eldain Morsi Elgendy - CMA Candidate , Regional Receivable Accountant , Amiantit Group of Companies

شكرا للدعوة  الكريمة

الحسابات العامة  افضل

السعيد بن طاية
من قبل السعيد بن طاية , عون ادارة , التامينات

المخازن لان حساباته بسيطة وغير معقدة.

Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

عندك خطة لمستقبلك - فأختار على أساسها ، معندكش خطة - أختار اللى فلوسها أكتر

ahmed hilmi
من قبل ahmed hilmi , مهندس مدني , فن المعمار

المشتريات لمعرفة جميع اسعار السلعة و انواعها