كثير منا يعانى عدم تقدير المسؤلين بقدراتنا فى العمل مما يترتب ضعف الراتب وينتج عنه كراهيه العمل وعدم المقدره على العطاء ماهو السبيل لحل هذه المشكلة؟

ليه الترقات صعبه للمجتهدين واللى عندهم ضمير فى الشغل ليه دايما بيتم التعامل مع الناس اللى مش بتشتغل وبيساوها بالناس اللى بتشتغل وبيتحرق دمها وهيا اللى بتدفع التمن

تم إضافة السؤال من قبل ahmed mostafa , سوبر فاير الى مساعد مدير شفت , ماكدونالز
تاريخ النشر: 2018/01/23
Sara Abdel-Jawad
من قبل Sara Abdel-Jawad , Maths Teacher , Al Ritaj

هتكلم مع المسئول بصورة ودية فى مشكلة الراتب ، وهشتغل بإتقان ؛ ولو موصلناش لحل هدور على شغل تانى ، وهدي فرصة لعملى يجدوا شخص آخر وأمشي بصورة كويسة