كيف أرتقى بمستوى إجادتى للغة الإنكليزية فى وقت قياسى ؟

تم إضافة السؤال من قبل Tamer saber houssin , باحث قوى عاملة , منطقة قوى عاملة حلوان بالقاهرة
تاريخ النشر: 2016/11/14
Nirven Fayed Abd ElRahman
من قبل Nirven Fayed Abd ElRahman , محامي في مجال القانون , لدى مكتب خاص بى

التحدث و التفكير باللغه الانجليزيه و جعلها هى اللغه الامو مشاهده افلام اجنبى و الممارسه من خلال التواصل الاجتماعى

hamza al-qatawna
من قبل hamza al-qatawna , Nursing Technician and Gastroenterology Unit // Manager of Outpatient Clinics and Day Surgery Depar , مستشفى القاضي التخصصي

الممارسة اليومية للغة تزيد من فرصة اكتسابك للمهارة في التكلم بطلاقة وكذلك الرغبة الداخلية بالتعلم والمطالعة المستمرة وجعل جزء من وقتك لمشاهدة برامج متخصصة في تعلم وتقوية اللغة وحتى في اوقات الترفيه والبرامج التلفزيونية وعلى الانترنت لا داعي لاستخدام المترجم في كل شيء تبحث عنه اعطي نفسك فرصة واكيد مع الوقت بتلاقي نفسك مستمتع وتتعلم اكتر وبسرعة

Khaled nagy
من قبل Khaled nagy , General Accountant , M. Alsaeed Trading & Industrial Group - UAE

محتاج تسمع كتير وتتلكم مع حد انجليزى لفترات وتشوف افلام غير مترحمه وتحاول تركز ف السمع عشان

Aida Mohammed Abdelaziz
من قبل Aida Mohammed Abdelaziz , Arabic Language Teacher , Winchester British International School

1- سماع أغاني باللغة الإنجليزية .

2- مشاهدة أفلام باللغة الانجليزية دوون ترجمة ولكن مكتوب مكان الترجمة الحوار بالإنجليزية .

3- الأهم محاولة ممارسة اللغة مع واحد من أهل اللغة إن أمكن .

اتفرج على افلام انجليزي بترجمة عربي و ركز في الكلام االانجليزي واحده واحده وحاول تقارن بين الكلام اللي بيتقال والترجمة والكلمة اللي انت مش عارفها توقف الفيلم وتحفظها ... هتلاقي نطق الكلمات اللي انت حافظها مختلف وده هيساعدك تعرف النطق الصح ... بعد كده اتفرج على افلام انجليزي بترجمة انجليزي .... بعد كده اتفرج على افلام انجليزي بدون ترجمة ... كل مرحلة بتبقى صعبة في الاول ومع الوقت بتبقى اسهل ... لو اتعلمت ال Listening هتبقى كده خطوة كبيرة في تعلمك للانجليزي