لو أتت لك فرصة أن تعمل في مجال قريب من مجالك (لكن المكان بعيد عنك) وفرصة أخرى لتعمل في مجال غير مجالك (لكن المكان قريب عليك)، ماذا تختار؟

يعني تفضل تشتغل ف المجال القريب من مجالك عشان تاخد خبره بالغم من تعب المواصلات وكمان المرتب هيطير ولا تشتغل ف غير مجالك وتستني عما تجيلك فرصه تانيه ف مكان اقرب ؟؟؟

تم إضافة السؤال من قبل manar fayed , مهندسة جوده , الصفا والمروه للتصدير والاستيراد
تاريخ النشر: 2013/09/10
wael قرشى
من قبل wael قرشى , sales , شركة حورس لتجارة المعدات والأجهزة الطبية

أختار المجال الذى استطيع ان اثبت جدارتى به حتى ولو كان بعيد

فضيلة سيدان
من قبل فضيلة سيدان , معلمة في المدرسة الابتدائية , الاخوة سوماري في بجاية

اختار المكان البعيد لو اتتني فرصة التشغيل في مجال قريب من مجالي

Samah bekhit mohammed Sarah
من قبل Samah bekhit mohammed Sarah , Secretary and Receptionist , AL AHLI PLASTIC INDUTRIES

إحنا لازم نكون واضحين في إجابتنا و أسئلتنا كمان كلنا من كوكب واحد. مكان بعيد و لا قريب مش دي المشكله المهم فين الشغل السؤال فيه كام واحد بيتمنى يشتغل فيه كام واحد بيجري وري فرصة سفر علشان يحسن وضعه لو كان الشغل في كوكب المريخ و هيضمن ليا انا وولادي عيشه كريمه هروح. و بالنسبه لمجال العمل انا شايفه أنها مش فارقه مع ناس كتير المهم الدخل .وفيه حاجه مهمه لما بتقدم على شغل معين لازم يكون معلوم مكان إقامتك وصاحب العمل في الحاله دي بيكون صاحب القرار أكتر منك و طبعا بيختار الأقرب حرصا على مصلحته ( يعني ما فيش حد عبيط اليومين دول كله بيدور على مصلحته)

manar fayed
من قبل manar fayed , مهندسة جوده , الصفا والمروه للتصدير والاستيراد

شكرا ليكوا بجد كلكوا وان شاء الله ربنا يوفقنا كلنا ... ولعله خير ^_^

 المكان القريب  للاسف واكتسب خبرة واطور نفسي فيه  .

صباح حميد غفور سعيد
من قبل صباح حميد غفور سعيد , اداره المحتوى في المؤسسه .المدير العام , منتجه ومصنعه واداره اعمال في الف عافيه هه زار عافيه

اختار المجال القريب من مجالي وان كان المكان  بعيد عني  اختاره  نعم

Alaa Hassan
من قبل Alaa Hassan , مشرف دعم فنى , Efinance

هو أختيار ما بين الأستثمار البشرى البعيد المدى و المكسب الوقتى .....الصبر على العمل بدون مميزات سوا الخبرة العملية و العمل بنفس المجال أم العمل فى مجال بعيد عن مجالك و ما تحبه و كسب الوقت و المال امهدر .....الظروف هنا هى التى تحكم لكن بالنسبة لى أفضل الأستفادة بالخبرة العملية

سأختار المكان المناسب لي حتى لو كان بعيد وفي مجال غير اختصاصي

لابد من توافر بعض الأشياء ، أولا إذا كان الشخص متمتع بصحة بساعدة للوصول للمكان البعيد . ثانيا إذا كان هناك وسيلة للمواصلات العامة للوصول للمكان البعيد.

يوجد بعض الناس فى بعض البلاد يتحرك بكرسى عجل لعجزة عن الحركة ولكنه يركب المواصلات العامة وأحيانا ينتقبل من مواصلة الى أخرى للوصول الى مكان العمل البعيد ، وها نحن نتباعد الأماكن ونتدلل على الحياة ، ويوجد إناس لاتحصل على فرصة عمل واحدة.

كثيرا من الناس تبحث عن عمل ، وعند حصولهم على فرصة يقولون ولكن ليست فى تخصص مجالى الدراسى ، فإذا جائت لك الفرصة فى أن تختار ، إذا كنت من الأساس تحب مجالك الدراسى ، فلابد أن تتغاضى عن البعد وتتمتع بالوصول الى المكان البعيد بأى طريقة .

أما إذا كنت لا تحب مجالك الدراسى وأتت لك فرصة فى مكان قريب من مكان الإقامة ، فلك الحظ فى هذا لعلك تتمتع بخبرة تفتح لك مجال آخر.

mona ahmed
من قبل mona ahmed , Teacher , BADR SCHOOLS GROUP

انا أفضل العمل فى مجالى حتى لو فى مكان بعيد

مجالى بالنسبه الى دراستى و طموحى واحلامى

moustafa abdelhade
من قبل moustafa abdelhade , محامى , محكمه بور سعيد الابتدايه

المهم المميزات والعيوب فلم يعد يفرق في هذا الزمان المكان بل المهم ما ساجنيه من وراء هذا العمل وما احققه لنفسي ولعملي